Tibbe vanavond op televisie in 'Gewoon Vrienden'

Vanavond was Tibbe, samen met Jenny Arean, op televisie te zien in de speelfilm ‘Gewoon Vrienden’. Het was best bijzonder om deze film te zien, want Tibbe is een tijdje geleden overleden. In de film had hij de rol van oude kat die uiteindelijk helemaal ‘op’ was en bij de dierenarts werd ‘ingeslapen’. Hij speelde deze rol fantastisch! Regie: Annemarie van de Mond (NPO 3, BNNVARA)

De finale kandidaten die mee deden aan 'The Big Audition'

Hierbij enkele foto’s van de honden die mee deden aan de finale van ‘The Big Audition’. Baco, de Chinese Naakthond, was de winnaar en zal meespelen in de YouTube-serie Poespas: ‘Maziwa en Siagi, op weg naar het sterrendom’. Dan zien we nog Djinti, de Labrador, Nala met de cavia, Belle de Weimaraner en Giorgo. Foto’s Edwin de Jongh en Catvertise

Vanavond Abatutu bij de jury van de 'The Big Audition'

Vanavond zal Abatutu bij de jury van de ‘The Big Audition’ zitten waarin een hond gezocht wordt voor de nieuwe YouTube kattenserie ‘Poespas’. De winnende hond zal mee gaan spelen in diverse afleveringen van ‘Poespas’ maar ook de kansen vergroten om voor nog veel meer andere producties gevraagd te worden.

NPO 3: 20.15 uur

Productie ‘The Big Audition’ : Warner Bros

Hierbij trailer ‘Poespas’, over de twee rode boerderij-kittens die door Abatutu worden opgeleid om, net als hem, een acteur en fotomodel te worden in allerlei verschillende producties. Elke week zal er een nieuw filmpje te zien zijn hoe het de kittens vergaat!

https://www.youtube.com/watch?v=_xvPJM6ix2c