Live video streaming van de opera 'Lucio Silla' vanuit Brussel met Indy

Donderdagavond was er een live video streaming van de opera 'Lucio Silla' van Mozart vanuit de Koninklijke Muntschouwburg in Brussel met hond Indy. In totaal heeft zij 9 opkomsten. Aankomende week zijn de laatste 2 voorstellingen. Maar de productie zal op diverse kanalen op televisie te zien zijn. 

The broadcast date for ARTE (television) : Belgium January 21st 2018, In Germany at 23h45, in France at 00h20.

Archer en Mack stonden 2 weken in Koninklijk Theater Carre!

Een bijzondere gebeurtenis.....Twee weken stonden de, speciaal getrainde, jonge rat Archer en de Labrador pup Mack in Koninklijk Theater Carre in de internationale voorstelling 'The Curious Incident of the dog in the night-time'. Beide dieren hebben alle voorstellingen voortreffelijk gedaan! Op de foto rat Archer met hoofdrolspeler Joshua Jenskins.

Archer in Theater Carre in 'The Curious Incident'

Vanavond heeft Archer zijn toneeldebuut in Theater Carre tijdens de fantastische voorstelling 'The Curious Incident'

De internationale theaterhit The Curious Incident of the Dog in the Night-Time komt van 20 september tot en met 1 oktober exclusief naar Carré, in de originele uitvoering, met de gehele Engelse cast. Het stuk is gebaseerd op de gelijknamige miljoenenbestseller van Mark Haddon en won zeven Olivier Awards en vijf Tony Awards, waaronder die voor beste voorstelling.

 

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time vertelt het verhaal van de vijftienjarige Christopher John Francis Boone. Hij weet veel van wiskunde, maar weinig van mensen. Christopher houdt van lijstjes, patronen en de waarheid. Hij houdt niet van de kleuren geel en bruin en wil niet aangeraakt worden. Christopher is in zijn eentje nooit verder geweest dan het einde van de straat. Maar wanneer blijkt dat de hond van de buurvrouw vermoord is, gaat hij op onderzoek uit. Hij begint aan een onvergetelijke reis die zijn veilige wereld volledig op zijn kop zet.

The Curious Incident of the Dog in the Night-Time is gebaseerd op de gelijknamige miljoenenbestseller van Mark Haddon. Simon Stephens bewerkte het boek tot een theatervoorstelling. Tony Award-winnares Marianne Elliott regisseert het stuk. Zij regisseerde ook het spektakel War Horse, dat in 2014 vier maanden in Carré te zien was.