Djinnie terug gevraagd voor 'Mees Kees op de Planken'

Ook voor de derde film van 'Mees Kees' is Djinnie terug gevraagd voor de rol van Harley.

Mees Kees keert terug in derde film

Er komt een derde deel in de succesvolle reeks Mees Kees-films.Mees Kees op de Planken wordt komende zomer opgenomen en moet kerst 2014 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. 

Foto:  ANP

Dat hebben distributeur Entertainment One Benelux en producent PVPictures woensdag bekendgemaakt.

De belangrijkste cast en crew van de vorige twee delen werkt ook mee aan Mees Kees 3.Willem Voogd keert terug als de vrolijke stagiair Kees en Sanne Wallis de Vries is weer te zien als de nukkige directrice Dreus. De regie is voor de derde maal in handen van Barbara Bredero en Tijs van Marle is weer verantwoordelijk voor het scenario.

In Mees Kees op de Planken moet Mees Kees van directrice Dreus met zijn klas een heel saai toneelstuk voorbereiden. Als Dreus er achter komt dat Kees zijn eigen draai aan de voorstelling heeft gegeven, moet hij terug naar de kleuters. Dit leidt tot veel rumoer onder zijn eigen leerlingen.

De Mees Kees-films zijn gebaseerd op de boeken van schrijfster Mirjam Oldenhave. Het eerste deel was met ruim 600.000 bezoekers een van de best bezochte Nederlandse films van vorige jaar. En Mees Kees op Kamp, die nu in de bioscopen draait, is hard op weg dat bezoekersaantal te overtreffen.