DWDD kookt met Robert Kranenborg

Gisteravond was de presentatie van het nieuwe DWDD kookboek van Robert Kranenborg. De dieren op de foto's zijn door Catvertise geleverd en begeleid. Het was voor mij persoonlijk, ik ben vegetariër, wel een dilemma of ik er wel of niet aan mee zou werken. Maar omdat er, hoe dan ook, toch dieren voor de foto's gezocht zouden worden, heb ik mijn medewerking verleend; dan maar liever op een goede en professionele manier met stress vrije dieren! Het feit dat de foto's gemaakt werden door Arjan Benning, met styliste Judith Rasenberg en artdirector Erik Rikkelman, was een garantie dat diervriendelijkheid het allerbelangrijkste zou zijn en dat het zeker mooie foto's zouden worden..... Met de verdere inhoud van het boek heb ik niets te maken. Op mijn vraag aan Robert Kranenborg of het volgende boek vegetarisch zou worden antwoordde hij dat hij twee dagen in de week geen vlees eet en dat het dan een 'Groenteboek' zou worden. Ik kijk er naar uit!!  Sabine