'Vind die domme trut en gooi haar in de rivier'

Woensdagavond 12 april NPO 3 20.30 uur is de film 'Vind die domme trut en gooi haar in de rivier'  op televisie te zien. Wij hebben meegewerkt aan deze film met heel veel honden en een vogel. Deze dieren hebben het allemaal geweldig gedaan. Er was heel veel filmmateriaal en daarom moesten ze helaas ontzettend gaan knippen. Er zijn jammer genoeg veel scenes met de hondjes en de vogel gesneuveld, maar dat houdt niet in dat het een hele mooie, heftige film is geworden! En wij denken terug aan mooie draaidagen.

geregisseerd door Ben Brand

met Nino den Brave, Senna Fokke en Wim Opbrouck

De vijftienjarige Remco, zijn vader en jongere zusje Lizzy hebben een illegale puppyhandel. Remco doet er alles aan gezien te worden door zijn vrienden en zijn vader. Bij een van de vele pogingen om zich te bewijzen zet hij een choquerend filmpje op internet, waarin zijn zusje zieke puppy's in een rivier gooit. De impact van het filmpje is veel groter dan hij ooit had kunnen bedenken.

https://m.youtube.com/watch?v=0qZ_s6P0lYc