'De Wilde Stad': naar de 100.000 bezoekers!

'De Wilde Stad' gaat naar de 100.000 bezoekers! Voor degenen die de film nog niet gezien hebben en graag aanstaande maandag om 17.00 uur bij een feestelijke vertoning willen zijn in het Ketelhuis in Amsterdam, kunnen een gratis kaartje reserveren bij EMS Films producent Ignas van Schaick: ignas.vanschaik@emsfilm.com    (zolang de voorraad strekt)

Abatutu zal maandag ook in het Ketelhuis aanwezig zijn. Het blijft natuurlijk een bijzonder verhaal; van boerderij-kitten naar een beroemd kat-acteur. Omdat mensen nieuwsgierig zijn naar alles wat hij in zijn leven doet en meemaakt hebben we afgelopen week zijn eigen Instagram account aangemaakt:           abatutu_catvertise

Foto's: De Wilde Stad: Maartje Roos

Abatutu volwassen: Edwin de Jongh en Sabine van der Helm