'De Wilde Stad' op het Zomerdak van 'NEMO'

Dit is zo mooi! Zondagavond 20.45 uur is de film 'De Wilde Stad' op het Zomerdak van 'NEMO' te zien zijn! Abatutu zal ook vanaf 19.30 uur aanwezig zijn. In de voorverkoop zijn de kaarten uitverkocht, maar aan de kassa, op de avond zelf, zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Een prachtige locatie om deze film te zien!

Amsterdam kennen we allemaal, maar hebben we de stad ooit bekeken vanuit het perspectief van onze onopgemerkte inwoners? De Wilde Stad biedt een kijk op Amsterdam vanuit het perspectief van de vele wilde dieren en planten. Bij deze vertoning zal acteerkat Abatutu aanwezig zijn voor een meet & greet.

Een stadse film die de dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien. De filmmuziek is in samenwerking met het platenlabel Top Notch samengesteld met nummers van onder andere The Kik, Spinvis, Sef, Thomas Azier, My Baby en Manke Nelis. De hoofdrol is voor de bekende filmkater Abatutu. De kat is een rasechte stadsbewoner. Hij houdt van de stad, weet elk plekje te vinden en kent zijn bewoners, zowel dieren als mensen.

De film is Nederlands gesproken en Engels ondertiteld. Voorafgaand aan de film is er een meet & greet met de filmkater Abatutu. Maak een selfie met Abatutu of laat je boek signeren door deze bijzondere BK-er (Bekende Kater).

De Amsterdamse stadsecoloog Geert Timmermans zal een inleiding bij de film verzorgen en ons meer vertellen over het wilde leven in onze stad.

Muziek: Sigrid Bröcheler & Band

Ook dit jaar is Sigrid Bröcheler met haar band te gast op het dak van NEMO om de mooiste liedjes te zingen. Rake muziek zonder poespas.

Tickets voor De Wilde Stad zijn in de voorverkoop uitverkocht. Er is nog wel een beperkt aantal tickets verkrijgbaar bij de kassa op de avond zelf.