Een bijzondere hondencasting......

Productiemaatschappij ‘Warner Bros’ gaat, in samenwerking met de NPO, televisie-opnamen maken van een hondencasting voor Catvertise. Voor deze opnamen zoeken wij mensen met honden die graag hun dier in een televisie-, film-, foto- of theaterproductie zouden willen zien. Wij zoeken altijd een grote diversiteit aan honden en daarom zijn er geen speciale eisen, alleen wel dat een hond sociaal is en niet bang of stressgevoelig is. Dus iedereen die trots op zijn hond is, een bijzonder verhaal over de hond heeft, veel ‘kunstjes’ met z’n hond kan,  zijn of haar hond de mooiste of lelijkste van Nederland vindt, kan zich aanmelden voor dit programma. Tijdens de opnamen wordt er een fotoshoot met de honden gedaan. De eigenaars zullen zelf ook in beeld zijn en mogen over hun hond vertellen en/of  hun speciale vaardigheden laten zien. Daarnaast hun motivatie toelichten waarom ze hun dier graag in een productie willen zien. Er zal een kleine jury aanwezig zijn en de hond die het meest bijzonder wordt gevonden zal worden ingeschreven bij Catvertise en de eigenaar krijgt een (bescheiden) geldbedrag.

De opnamen zijn dinsdag 28 mei tussen 12.00 en 20.00 uur in Amsterdam.

 Degenen die zich willen opgeven kunnen een mailtje sturen naar info@catvertise.nl met een korte motivatie en met niet meer dan 3 foto’s van hun hond. Graag ook een telefoonnummer voor direct contact!

Er zal een voorselectie door het productieteam plaats vinden.

 Alvast hartelijk bedankt voor de reacties en misschien tot spoedig!

 Met vriendelijke groeten,

 Sabine van der Helm, Catvertise

Foto: Edwin de Jongh en Sabine van der Helm; modellen: Truitje en Charley